Lilla Kajsa Kavat är på sjukhus

14 september 2008
 
 
 Edit Post
Jättejobbigt! Mors och R:s hund, Kajsa Kavat, som endast är fyra månader är på djursjukhuset i Uppsala. Igår kväll kräktes hon och hade diaré och började även bajsa blod. Det är hemskt. Veterinären i närheten av där de bor tog tempen och den var nere i 34 grader och det blev ilfart till Uppsala. Ev. kunde det vara Parvo sade de först. Tydligen kan hundar få det även om de är vaccinerade mot det. Väldigt ovanligt är det ju förstås. Men prover visade att det inte är Parvo. Kanske att hon fått i sig giftig svamp? Man vet inte.

Hon har fått blod, har dropp och får smärtstillande. När de ringde från Uppsala imorse och på eftermiddagen idag till Mor så sade de att Kajsa Kavat följer med med ögonen, vill bli kliad på magen och viftar lite, lite på svansen. Men hon är väldigt, väldigt sjuk och att man ska inte hoppas för mycket, det kan komma bakslag. Skitjobbigt!

Mor och R som fick ta bort förra hunden i maj i år. Hoppas, hoppas lilla Kajsa Kavat blir frisk och kommer tillbaka lika glad och busig som hon var innan detta hände. Bara att hoppas! Skönt att veta att hon får den bästa vård som finns att få för en liten busfröken.

 
 
kommentarer Skicka en kommentar

Skicka en kommentar